Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

City Island 3 Türkçe yama

06.11.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız City Island 3. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama AGAiN sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni City Island 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: AGAiN
Oyun açıklaması:
AND ve iOSta yayınlanan City Island 3, basit bir ekonomik stratejinin şehir kurucuları türüne ait üçüncü tam teşekküllü versiyonudur. Seri ve yan ürünleri (örneğin City Island: Airport) Sparkling Society tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8118
Yayın yılı:
2014





City Island 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) City Island 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales City Island 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama City Island 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


City Island 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve City Island 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için Dead Island 2, Dead Island serisine bir başka giriş ve hem popüler Dead Island hem de Dead Island Riptideın devamı niteliğinde.
AND ve iOsta yayınlanan City Island 2, Dutch Sparkling Society stüdyosu tarafından geliştirilen ve ada kentinin genişletilmesiyle uğraştığımız popüler şehir kurucusunun bir devamıdır.
PC, AND vb.de yayınlanan Airport City, kendi havaalanımızı ve komşu kasabayı geliştirdiğimiz ekonomik bir sosyal oyundur.
AND ve iOSta yayınlanan City Island, popüler şehir kurucu türüne ait kült SimCity serisinden ilham alan ekonomik bir oyundur.
Jewels of the Tropical Lost Island, City Interactivein popüler Bejeweled tarzı oyuna verdiği yanıttır.
Yorumlar
Yorum ekle