Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Jewels of the Tropical Lost Island Türkçe yama

04.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Jewels of the Tropical Lost Island, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: l0wb1t, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Jewels of the Tropical Lost Island (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: l0wb1t
Oyun açıklaması:
Jewels of the Tropical Lost Island, City Interactivein popüler Bejeweled tarzı oyuna verdiği yanıttır. Birçok rakip yapımdan farklı olarak, yaratıcılar 3lü eşleştirme bulmacalarını ilginç bir hikayeyle zenginleştirmeye karar verdiler.

İndirme sayısı:
10290
Yayın yılı:
2010





Jewels of the Tropical Lost Island oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Jewels of the Tropical Lost Island dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Jewels of the Tropical Lost Island klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Jewels of the Tropical Lost Island ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Jewels of the Tropical Lost Island oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Jewels of the Tropical Lost Island içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Daha önce birçok bulmacayı fethettin... ...bir dizi destansı mücadeleye gir!
Kayıp Ada, ünlü Maymun Adası destanının ruhunda bir maceradır. Elle çizilmiş grafikleri, romun kandan ve onurun yaşamdan daha önemli olduğu eski güzel zamanların nostaljisini ortaya çıkarıyor.
Başka bir süper casus macerasında Secret Agent™ Barbie™ ile takım kurun!
Eşek Kong Adasını yağmacı Snowmadstan geri alma görevinde, zıplarken, koşarken ve aksiyon dolu aşamalarda yuvarlanırken Kongları kontrol edin!
Disney Princess: Magical Jewels, kızları büyülü bir macerada en sevdikleri Disney Prensesleri olarak oynamaya davet ediyor.
Yorumlar
Yorum ekle