Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Lost in the City Türkçe yama

09.05.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Lost in the City. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama AURA.

Oyun için türkçe yama metni Lost in the City (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: AURA
Oyun açıklaması:
April adında çekici bir kızla ilk randevusunun ardından kahramanımız, uyuşturulduktan sonra bilinmeyen terk edilmiş bir şehirde yalnız başına uyanır.

İndirme sayısı:
10926
Yayın yılı:
2009





Lost in the City oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Lost in the City dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Lost in the City klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Lost in the City ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Lost in the City oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Lost in the City içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hikaye, kahramanımız Kitty Whiteın The Big Cityde iz bırakmaya çalışmak için Sanrio Kasabasındaki evini terk ettiğini bulur.
Mafia: The City of Lost Heaven, 1930ların Amerikasının yeraltı suç dünyasını betimleyen PC, PS2 ve XBX için üçüncü şahıs bir gangster aksiyon oyunudur.
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City for PC ve PS3, Grand Theft Auto IV için The Lost and Damned ve The Ballad of Gay Tony dahil olmak üzere iki hikaye DLCsi setidir.
Jewels of the Tropical Lost Island, City Interactivein popüler Bejeweled tarzı oyuna verdiği yanıttır.
2008de Chronicles of Mystery: Scorpionun ritüeli ile başlayan City Interactive geliştirme ekibinin bir dizi macerası, türlerin hayranları arasında çok iyi bir karşılama ile karşılandı.
Yorumlar
Yorum ekle