Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Glitchhikers: The Spaces Between Türkçe yama

29.12.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Glitchhikers: The Spaces Between. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Glitchhikers: The Spaces Between (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: RESURRECTiON
Oyun açıklaması:
Glitchhikers: The Spaces Between, uzun yolculuklar, beklentiler ve zaman alıcı olsa da düşüncelerimizi meşgul etmeyen diğer aktivitelerin hislerini yeniden yaratmayı amaçlayan orijinal bir macera oyunudur.

İndirme sayısı:
10450
Yayın yılı:
2022





Glitchhikers: The Spaces Between oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Glitchhikers: The Spaces Between dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Glitchhikers: The Spaces Between klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Glitchhikers: The Spaces Between ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Glitchhikers: The Spaces Between oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Glitchhikers: The Spaces Between içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fights in Tight Spaces, kart oyunlarından alınan unsurlarla zenginleştirilmiş sıra tabanlı bir taktik oyunudur.
Eternal Threads, 2015 yılında İngilterede meydana gelen belirli bir yangınla ilgili zaman çizelgesindeki anormallikleri ortadan kaldırmaya çalışan bir ajan olarak oynadığımız bir macera ve mantık
MLB: PS3 ve PS4 için The Show 16, Major Baseball Leagueden profesyonel beyzbol oyuncularının deneyimini yeniden yaratmayı amaçlayan MLB: The Show serisinin bir başka bölümüdür.
PC ve PS4 için Future Unfolding, özellikle iyi karşılanan Spirits için popüler olan bağımsız bir geliştirici olan Spaces of Play tarafından oluşturulan bir keşif oyunudur.
Sword of the Stars, alt türü canlandırmayı amaçlayan çığır açan bir Uzay Stratejisi oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle