Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fights in Tight Spaces Türkçe yama

25.08.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Fights in Tight Spaces. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir HAZE.

Oyun için türkçe yama metni Fights in Tight Spaces (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: HAZE
Oyun açıklaması:
Fights in Tight Spaces, kart oyunlarından alınan unsurlarla zenginleştirilmiş sıra tabanlı bir taktik oyunudur. Oyuncular, karşılaştıkları sorunları kendi yumruklarıyla çözen bir gizli ajan rolünü üstleniyorlar.

İndirme sayısı:
8371
Yayın yılı:
2021





Fights in Tight Spaces oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fights in Tight Spaces dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fights in Tight Spaces klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fights in Tight Spaces ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fights in Tight Spaces oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fights in Tight Spaces içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Disjunction, gizli oyunlardan alınan kapsamlı unsurlarla zenginleştirilmiş bir siberpunk RPGdir.
Immortal Realms: Vampire Wars, kart oyunlarından alınan unsurlarla zenginleştirilmiş sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Backbone, gizlilik ve aksiyon oyunlarından alınan unsurlarla zenginleştirilmiş bir macera oyunudur.
For The Warp, roguelike oyunlardan alınan çözümler ve kart oyunları türünden ödünç alınan açıkça ana hatlarıyla belirtilen unsurlarla zenginleştirilmiş sıra tabanlı bir stratejidir.
PC ve PS4 için Future Unfolding, özellikle iyi karşılanan Spirits için popüler olan bağımsız bir geliştirici olan Spaces of Play tarafından oluşturulan bir keşif oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle