Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Eternal Threads Türkçe yama

17.06.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Eternal Threads. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Eternal Threads (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: REVENGE
Oyun açıklaması:
Eternal Threads, 2015 yılında İngilterede meydana gelen belirli bir yangınla ilgili zaman çizelgesindeki anormallikleri ortadan kaldırmaya çalışan bir ajan olarak oynadığımız bir macera ve mantık oyunudur.

İndirme sayısı:
9168
Yayın yılı:
2022





Eternal Threads oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Eternal Threads dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Eternal Threads klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Eternal Threads ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Eternal Threads oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Eternal Threads içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Eternal Return, MOBA ve battle royale unsurları içeren çevrimiçi bir aksiyon oyunudur.
Doom Eternal: The Ancient Gods, Part Two, Doom Eternal: The Ancient Gods, Part Oneda anlatılan hikayeyi devam ettiren, 2020de yayınlanan Doom Eternalın ikinci genişleme paketidir.
Arkanoid: Eternal Battle, 1986da çıkan kült arcade oyununun yeni bir versiyonudur.
PS4 ve XONE için Diablo III: Eternal Collection, Dialo II: Reaper of Souls – Ultimate Evil Editionın genişletilmiş bir versiyonudur.
Japon RPG uzmanları Squaresoft tarafından hazırlanan bu oyun, Brave Fencer Musashinin manevi halefi olarak kabul edilen bir arcade aksiyon RPGsidir.
Yorumlar
Yorum ekle