Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Final Doom Türkçe yama

02.04.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Final Doom, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama MESMERiZE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Final Doom (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: MESMERiZE
Oyun açıklaması:
İki Yeni, 32 Seviyeli DOOM II Bölümü. Evilution: Dünyadan uzakta, UAC, Jüpiterin uyduları üzerindeki deneylerini yeniden başlattı. Radardaki bir tedarik vexxel ile karıştırılan bir uzay gemisi, üssün üzerinde uçtu.

İndirme sayısı:
8316
Yayın yılı:
1996





Final Doom oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Final Doom dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Final Doom klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Final Doom ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Final Doom oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Final Doom içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Doom II RPG, tarihin en ünlü FPS atıcılarından birinin efsanesini basit bir RPG oyununun unsurlarıyla birleştirmeye yönelik başka bir girişimdir.
Doom 64, aynı başlık altında Nintendo 64 FPSnin yeniden baskısıdır.
Doom 3: VR Edition, oyunun bu sürümünü de yaratan id Software stüdyosunun kült FPS serisinin üçüncü bölümünün yeni bir sürümüdür.
Doom VFR, oynamak için gerekli olan VR kulaklıklar için id Software tarafından geliştirilen birinci şahıs nişancı oyunudur.
Mighty Doom, studio id Softwarein popüler FPS serisinin mobil bir yan ürünü.
Yorumlar
Yorum ekle