Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dropship: United Peace Force Türkçe yama

29.12.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Dropship: United Peace Force. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir PANiCDOX.

Oyun için türkçe yama metni Dropship: United Peace Force (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: PANiCDOX
Oyun açıklaması:
Dropship, birçok farklı oyun türünün unsurlarını birleştiren son derece dinamik bir yapım. Birçok yönden Warhawka kültüne veya ünlü Air Combat destanına atıfta bulunan basit bir uçuş simülatörüdür.

İndirme sayısı:
10001
Yayın yılı:
2002





Dropship: United Peace Force oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dropship: United Peace Force dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dropship: United Peace Force klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dropship: United Peace Force ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dropship: United Peace Force oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dropship: United Peace Force içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Amerika, Data Becker tarafından geliştirilen Vahşi Batı tarihini anlatan gerçek zamanlı bir stratejidir.
Metal Gear Solid: Peace Walker, Sony PlayStation Portable için geliştirilen MGS serisinin ikinci girişidir.
Peace Island, oyuncunun dünyayı kurtarmaya ve kaybolan insanların gizemini çözmeye çalışan bir "kedi çetesinin" üyelerini kontrol ettiği bir aksiyon macera oyunudur.
Confrontation: Peace Enforcement, şirket (Russobit-M) tarafından Rusça konuşulan bölgelerde yayınlanan gerçek zamanlı strateji döngüsünden (Cold War: Conflicts, Gulf War) başka bir oyundur.
19. yüzyılın büyük isimlerinden biri olarak tarihe geçsin! Ülkenizin stratejisinin ve kaderinin kontrolünü elinize alın: iç politikalardan ekonomik ve bilimsel gelişmeye, savaş ve diplomasiye kadar.
Yorumlar
Yorum ekle