Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

MonsterBag Türkçe yama

08.06.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız MonsterBag. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DiSTiNCT.

Oyun için türkçe yama metni MonsterBag (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: DiSTiNCT
Oyun açıklaması:
MonsterBag, platform oyunları, mantıksal oyunlar ve aksiyon odaklı oyunlar için karakteristik özellikleri birleştiren bir yapımdır. Küçük bir canavar rolünü oynayarak, insanlarla ve düşmanca canavarlarla dolu bir dünyada hayatta kalmaya çalışıyoruz.

İndirme sayısı:
10366
Yayın yılı:
2015





MonsterBag oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) MonsterBag dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales MonsterBag klasörüne koyun.

3. Türkçe yama MonsterBag ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


MonsterBag oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve MonsterBag içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Konami tarafından geliştirilen Azure Dreams, jRPGler, roguelike ve flört simülatörleri için karakteristik özellikleri birleştiren bir hibrit oyundur.
State of Decay 2: Heartland, oyuncuların zombi istilasına uğramış bir dünyada hayatta kalmaya çalıştığı 2018 sandbox aksiyon oyununa bir eklentidir.
The Pedestrian, platform ve bulmaca oyunları öğelerini birleştiren ustaca bir yapımdır.
Game Waves, küçük bir stüdyo olan Squid In A Box Ltd tarafından yaratılan bir yapımdır.
Fear The Night, hayatta kalmaya odaklanan bir aksiyon oyunudur. Oyunun aksiyonu, zombilerin hakim olduğu bir dünyada gerçekleşir.
Yorumlar
Yorum ekle