Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Waves Türkçe yama

14.02.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Waves. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama AGGRESSiON.

Oyun için türkçe yama metni Waves (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: AGGRESSiON
Oyun açıklaması:
Game Waves, küçük bir stüdyo olan Squid In A Box Ltd tarafından yaratılan bir yapımdır. Topun kontrolünü elimize alıyoruz ve yuvarlak arenada mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmaya çalışıyoruz.

İndirme sayısı:
9116
Yayın yılı:
2011





Waves oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Waves dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Waves klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Waves ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Waves oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Waves içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Londra 2012: PC, X360 ve PS3 için Olimpiyat Oyunlarının Resmi Video Oyunu, Londradaki 2012 Yaz Olimpiyatlarının resmi oyunudur.
Waves altında, kayıpla başa çıkma etrafında temalı bir macera oyunu var.
Rule the Waves 2, 1900 ile 1950 yılları arasında var olan ülkelerden birinin filosunun amirali olarak oynadığımız stratejik bir oyundur.
MonsterBag, platform oyunları, mantıksal oyunlar ve aksiyon odaklı oyunlar için karakteristik özellikleri birleştiren bir yapımdır.
MechanicsPixARK bir açık dünya hayatta kalma oyunudur, yani amaç karakterinizin aptalca bir ölüme maruz kalmasına izin vermek değil, olumsuz koşullar altında mümkün olduğunca uzun süre dayanmaktır.
Yorumlar
Yorum ekle