Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sky Haven Tycoon Türkçe yama

30.12.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Sky Haven Tycoon. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Sky Haven Tycoon (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: ArCADE
Oyun açıklaması:
Sky Haven, havaalanını yönettiğimiz bağımsız bir ekonomik stratejidir. Oyun, bina planlaması ve lojistik de dahil olmak üzere bizden çok çeşitli eylemler gerektiriyor.

İndirme sayısı:
10624
Yayın yılı:
2023





Sky Haven Tycoon oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sky Haven Tycoon dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sky Haven Tycoon klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sky Haven Tycoon ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sky Haven Tycoon oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sky Haven Tycoon içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sky Haven, havalimanını yönettiğimiz bağımsız bir ekonomik stratejidir.
Fallen Haven, klasik sıra tabanlı oyun mekaniği ile bilim kurgu ve strateji severlere hitap eden Fransız Micomeq stüdyosunun bir önerisidir.
Project Haven, sıra tabanlı strateji oyunu ile RPGnin bir karışımıdır.
Space Haven, oyuncuların bir kolonizasyon gemisinin mürettebatını yöneterek uzayın keşfedilmemiş bölgelerini keşfettiği bir strateji oyunudur.
Haven, portföyünde ünlü Furi ve Squids Odysseyi içeren The Game Bakers adlı bağımsız bir stüdyo tarafından geliştirilen macera unsurlarına sahip bir RPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle