Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Kim Kardashian: Hollywood Türkçe yama

11.08.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Kim Kardashian: Hollywood. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama EXTALiA sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Kim Kardashian: Hollywood (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: EXTALiA
Oyun açıklaması:
Kim Kardashian: Hollywood, aynı isimli ünlü mobil projenin limanı olan bir eğlence oyunudur. Yapımda ünlü olmak isteyen ama bunun için birçok zorluğun üstesinden gelmesi, çeşitli tanıdıklar yapması ve daha fazlasını yapması gereken bir kızı oynuyoruz.

İndirme sayısı:
9198
Yayın yılı:
2014





Kim Kardashian: Hollywood oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Kim Kardashian: Hollywood dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Kim Kardashian: Hollywood klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Kim Kardashian: Hollywood ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Kim Kardashian: Hollywood oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Kim Kardashian: Hollywood içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND ve iOS için Jason Stathamlı Sniper X, Glu Mobileın Kim Kardashian: Hollywood, Mission: Impossible Rogue Nation veya James Bond: World of Espionage gibi hitleriyle tanınan başka bir yapımı.
Buzzın Filmler versiyonunu yapmak istedik! ilk oyun üzerinde çalışmaya başladığımızdan beri.
They Came From Hollywood, kendi sevimsiz B-filminizde dev bir B-film canavarı rolünü üstlendiğiniz PC için gerçek zamanlı bir strateji/aksiyon oyunudur.
Sonraki BÜYÜK Şey, çok hırslı ama pek sağduyulu olmayan, gösterişli, çok yetenekli bir sarışın olan Liz Allaire.
Ah...Efendim! Hollywood Roast, iyi karşılanan Oh…Sir!! The Insult Simulator, Polonyalı stüdyo Vile Monarch tarafından geliştirilen bir mantık oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle