Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sniper X with Jason Statham Türkçe yama

11.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Sniper X with Jason Statham. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: live_4_ever, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Sniper X with Jason Statham (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: live_4_ever
Oyun açıklaması:
AND ve iOS için Jason Stathamlı Sniper X, Glu Mobileın Kim Kardashian: Hollywood, Mission: Impossible Rogue Nation veya James Bond: World of Espionage gibi hitleriyle tanınan başka bir yapımı.

İndirme sayısı:
10733
Yayın yılı:
2015





Sniper X with Jason Statham oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sniper X with Jason Statham dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sniper X with Jason Statham klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sniper X with Jason Statham ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sniper X with Jason Statham oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sniper X with Jason Statham içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hitman: Sniper Challenge, Hitman: Absolutionı tanıtan bir mini yapımdır ve oyun için ön prömiyer siparişi verenler için dijital dağıtımda mevcuttur.
Sniper Elite VR, sanal gerçeklik setleri düşünülerek sıfırdan yaratılan Sniper Elite döngüsünün bir yan sürümüdür.
Hitman: Sniper, popüler Hitman serisinin mobil bir yan ürünü ve 2012de PC ve 7.
Sniper Elite V2 Remastered, shooter ve gizli oyunların özelliklerini birleştiren bir oyun olan Sniper Elite V2nin yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Jason Stathamlı Sniper X, James Bond: World of Espionage veya Katy Perry Pop gibi isimlerle tanınan Glu Mobiledan başka bir oyun.
Yorumlar
Yorum ekle