Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Panzer Elite Action Türkçe yama

21.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Panzer Elite Action, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Panzer Elite Action (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: AoRE
Oyun açıklaması:
Panzer Elite Action, üç tank komutanı ve mürettebatının hikayesini takip ediyor. Polonya ve Fransadaki hızlı başarının pompaladığı Alman komutan, Stalingradın alınmasıyla Doğu Cephesine ve zaferin eşiğine doğru ilerliyor.

İndirme sayısı:
8435
Yayın yılı:
2006





Panzer Elite Action oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Panzer Elite Action dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Panzer Elite Action klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Panzer Elite Action ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Panzer Elite Action oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Panzer Elite Action içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Panzer General II, Strategic Simulations Inc.in 1994teki efsanevi sıra tabanlı oyununun resmi devamı niteliğindedir.
Panzer Elite, II. Dünya Savaşı sırasında savaşa katılan zırhlı birimlerin gerçekçi bir simülatörüdür.
Sniper Elite V2 Remastered, shooter ve gizli oyunların özelliklerini birleştiren bir oyun olan Sniper Elite V2nin yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Yeni Panzer Command taktik savaş oyunları serisini deneyimleyin. Panzer Command: Kharkovda, Doğu Cephesinde Sovyet veya Alman tarafında şirket düzeyinde bir komutan oynuyorsunuz.
Girls und Panzer: PS4 için Dream Tank Match, Girls und Panzer adlı popüler anime dizilerine ve filmlerine dayanan bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle