Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Panzer Elite Türkçe yama

25.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Panzer Elite! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir GGHZ, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Panzer Elite (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: GGHZ
Oyun açıklaması:
Panzer Elite, II. Dünya Savaşı sırasında savaşa katılan zırhlı birimlerin gerçekçi bir simülatörüdür. Kampanya bizi Kuzey Afrika, Sicilya, İtalya ve Normandiya bölgesindeki Alman ve Amerikan birlikleri arasında bir dizi savaşa götürüyor.

İndirme sayısı:
10236
Yayın yılı:
2001





Panzer Elite oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Panzer Elite dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Panzer Elite klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Panzer Elite ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Panzer Elite oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Panzer Elite içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Panzer Elite Action: Dunes of War, iki tank komutanının ve mürettebatının, Kuzey Afrikadaki zorlu savaş kampanyalarında geçen hikayesini takip ediyor.
Sniper Elite III: PC, X360 vb. için Afrika, II. Dünya Savaşı sırasında Afrika bölgelerinde kurulmuş bir Rebellion ekibi tarafından geliştirilen bir nişancı oyunudur.
Panzer Elite Action, üç tank komutanı ve mürettebatının hikayesini takip ediyor.
Frontline Attack War Over Europe, bir 2. Dünya Savaşı senaryosunda zırhlı ve mekanize birimlerin mücadelelerini tasvir ediyor.
1939da Alman birlikleri Polonyaya saldırdı ve Avrupayı İkinci Dünya Savaşına sürükledi.
Yorumlar
Yorum ekle