Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dark Matter: The Baryon Project Türkçe yama

15.04.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Dark Matter: The Baryon Project. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama DELiGHT.

Oyun için türkçe yama metni Dark Matter: The Baryon Project (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: DELiGHT
Oyun açıklaması:
Dark Matter: The Baryon Project, Alman stüdyo Pixelcagein ilk prodüksiyonudur. Bu başlık, Freespace gibi uzay atışlarının ve Red Faction gibi birinci şahıs nişancı oyunlarının ilginç bir birleşimidir.

İndirme sayısı:
8056
Yayın yılı:
2023





Dark Matter: The Baryon Project oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dark Matter: The Baryon Project dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dark Matter: The Baryon Project klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dark Matter: The Baryon Project ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dark Matter: The Baryon Project oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dark Matter: The Baryon Project içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gray Matter, Gabriel Knight 3ün çıkışından bu yana ünlü yazar Jane Jensenin ilk macera oyunudur: hikaye, ürkütücü olayları doğaüstü olaylarla en iyi Jensen tarzında karıştırır.
Dark Matter, InterWave Studiosun ikinci tam teşekküllü oyunudur. Ayrıntılı, elle boyanmış bir sanat stilini en son işleme teknikleriyle birleştirerek, oyununu, ateşli silahlarınızı yolunuzdan geçen
Red Matter, VR setleri için tasarlanmış bir macera oyunudur. Oyun sırasında oyuncu, terk edilmiş bir araştırma tesisini araştırmak için Satürnün uydularından birine gönderilen bir astronot rolünü
Room VR: A Dark Matter, Fireproof Games tarafından 2012de piyasaya sürülen ödüllü serinin beşinci bölümüdür.
Red Matter 2, sanal gerçeklik gözlükleri için tasarlanan 2018de piyasaya sürülen serinin ikinci bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle