Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dark Matter Türkçe yama

11.03.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Dark Matter. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama F4CG.

Oyun için türkçe yama metni Dark Matter (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: F4CG
Oyun açıklaması:
Dark Matter, InterWave Studiosun ikinci tam teşekküllü oyunudur. Ayrıntılı, elle boyanmış bir sanat stilini en son işleme teknikleriyle birleştirerek, oyununu, ateşli silahlarınızı yolunuzdan geçen her hareketli gölgeye boşaltmakla ilgili olduğu kadar, tüyler ürperten o mükemmel an hakkında yapıyor.

İndirme sayısı:
8386
Yayın yılı:
2013





Dark Matter oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dark Matter dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dark Matter klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dark Matter ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dark Matter oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dark Matter içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gray Matter, Gabriel Knight 3ün çıkışından bu yana ünlü yazar Jane Jensenin ilk macera oyunudur: hikaye, ürkütücü olayları doğaüstü olaylarla en iyi Jensen tarzında karıştırır.
Red Matter, VR setleri için tasarlanmış bir macera oyunudur. Oyun sırasında oyuncu, terk edilmiş bir araştırma tesisini araştırmak için Satürnün uydularından birine gönderilen bir astronot rolünü
Room VR: A Dark Matter, Fireproof Games tarafından 2012de piyasaya sürülen ödüllü serinin beşinci bölümüdür.
Red Matter 2, sanal gerçeklik gözlükleri için tasarlanan 2018de piyasaya sürülen serinin ikinci bölümüdür.
Dark Matter: The Baryon Project, Alman stüdyo Pixelcagein ilk prodüksiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle