Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NBA Baller Beats Türkçe yama

06.11.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız NBA Baller Beats. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir HOODLUM.

Oyun için türkçe yama metni NBA Baller Beats (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: HOODLUM
Oyun açıklaması:
Gerçek Top. Gerçek Beceriler. Oyununuzu Yükseltin! NBA Baller Beats Gerçek bir basketbol topu kullanarak bir profesyonel gibi performans göstermenizi sağlayan, tüm vücut hareketine dayalı ilk NBA video oyunu.

İndirme sayısı:
9235
Yayın yılı:
2012





NBA Baller Beats oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NBA Baller Beats dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NBA Baller Beats klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NBA Baller Beats ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NBA Baller Beats oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NBA Baller Beats içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Just Shapes & Beats, yalnızca 3 üyeden oluşan bir stüdyo olan Berzerkin sıra dışı bir ritim oyunudur.
Londra 2012: PC, X360 ve PS3 için Olimpiyat Oyunlarının Resmi Video Oyunu, Londradaki 2012 Yaz Olimpiyatlarının resmi oyunudur.
Crookz, oyuncunun görevinin cüretkar soygunlar ve hırsızlıklar yapmak olduğu PC için gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
City of Beats, roguelikelardan ve ritim oyunlarından alınan unsurlarla dolu bir atış oyunudur.
Hikayesi, PC için bir dedektif oyunudur ve grafiklerin çoğunun gerçek oyuncuların performans gösterdiği film dizileri olduğu oldukça nadir bir FMV (Tam Hareketli Video) türünün temsilcisidir.
Yorumlar
Yorum ekle