Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Just Shapes & Beats Türkçe yama

08.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Just Shapes & Beats. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Just Shapes & Beats (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: GradenT
Oyun açıklaması:
Just Shapes & Beats, yalnızca 3 üyeden oluşan bir stüdyo olan Berzerkin sıra dışı bir ritim oyunudur. 2015 yılında PC Windows, Xbox One ve PlayStation 4 için bir üretim olarak duyuruldu, ancak nihayetinde ilk olarak Nintendo Switch için piyasaya sürüldü.

İndirme sayısı:
10693
Yayın yılı:
2018





Just Shapes & Beats oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Just Shapes & Beats dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Just Shapes & Beats klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Just Shapes & Beats ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Just Shapes & Beats oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Just Shapes & Beats içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Öğrenmenin ve oynamanın yeni ve aktif bir yolu Konami Kids Playground, okul öncesi çocuğunuz için öğrenmeyi eğlenceli, tüm vücut aktivitesine dönüştüren yenilikçi yeni bir PlayStation®2 oyunları
Hareketlerinizin müziği oluşturduğu klasik yandan kaydırmalı platform oyununu benzersiz bir şekilde oynayın, Oluşturun ve Paylaşın.
İlk olarak 2003 yılında PlayStation 2 ve PlayStation 4te piyasaya sürülen oyun yalnızca dijital olarak mevcuttur ve PlayStation Storedan satın alınabilir.
Gerçek Top. Gerçek Beceriler. Oyununuzu Yükseltin! NBA Baller Beats Gerçek bir basketbol topu kullanarak bir profesyonel gibi performans göstermenizi sağlayan, tüm vücut hareketine dayalı ilk NBA
City of Beats, roguelikelardan ve ritim oyunlarından alınan unsurlarla dolu bir atış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle