Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hidden Agenda Türkçe yama

04.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Hidden Agenda. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir TFT.

Oyun için türkçe yama metni Hidden Agenda (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: TFT
Oyun açıklaması:
Hidden Agenda, bir aksiyon-macera suç gerilim oyunudur. Çok iyi karşılanan Before Dawnın yaratıcıları Supermassive Games tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8842
Yayın yılı:
2017





Hidden Agenda oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hidden Agenda dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hidden Agenda klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hidden Agenda ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hidden Agenda oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hidden Agenda içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Man of Medan bir korku macera oyunudur. Yapım, Before Dawn ve Hidden Agenda gibi başlıklarla tanınan Supermassive Games stüdyosu tarafından geliştirildi.
Yüksek fantezi, uzay veya askeriye gibi geleneksel çevrimiçi ortamlardan ayrılan Global Agenda, 22.
Sen, ilk Zytron bağışıklık robotu Aressin. İnsan teknolojisinin ne kadar ilerlediğinin bir simgesi, sen var olan en gelişmiş robotsun;
Hidden Dimensions Spectrum (HD Spectrum olarak da bilinir), Ekim 2010dan itibaren orijinal oyunun devamı niteliğindedir.
Hidden Through Time, sıcak bir şekilde karşılanan Hidden Folksa çok benzeyen karmaşık olmayan bir bulmaca oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle