Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Global Agenda Türkçe yama

19.02.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Global Agenda. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Global Agenda (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: Drag Team
Oyun açıklaması:
Yüksek fantezi, uzay veya askeriye gibi geleneksel çevrimiçi ortamlardan ayrılan Global Agenda, 22. yüzyıl Dünyasında geçiyor. Görünmez bir savaş ordularla değil, teknolojinin bir yarış olduğu, bilginin güç olduğu ve herkesin bir gündeminin olduğu yüksek eğitimli ve donanımlı özel ajanlardan oluşan seçkin ekiplerle yapılır.

İndirme sayısı:
8899
Yayın yılı:
2010





Global Agenda oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Global Agenda dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Global Agenda klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Global Agenda ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Global Agenda oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Global Agenda içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sen, ilk Zytron bağışıklık robotu Aressin. İnsan teknolojisinin ne kadar ilerlediğinin bir simgesi, sen var olan en gelişmiş robotsun;
Global Touring Challenge Africanın (GTC) gelişi, ralli sürüşünün tüm arazi heyecanlarını olağanüstü yeni gerçekçilik seviyelerine taşıyor.
Global Operations, özel birimler tarafından gerçekleştirilen gerçek görevleri sunan bir taktik aksiyon oyunudur.
Hidden Agenda, bir aksiyon-macera suç gerilim oyunudur. Çok iyi karşılanan Before Dawnın yaratıcıları Supermassive Games tarafından geliştirilmiştir.
Ödüllü bilgisayar oyunu serimizle çatışma bölgelerindeki yaşamı deneyimleyin!
Yorumlar
Yorum ekle