Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious Türkçe yama

06.12.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: T3
Oyun açıklaması:
Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious, Forza Horizon 2nin bağımsız bir genişletmesidir. Çalışması için oyunun temel sürümünün kullanılması gerekmez.

İndirme sayısı:
10201
Yayın yılı:
2015





Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Forza Horizon 3: PC ve XONE için Hot Wheels, Playground Games tarafından geliştirilen yarış oyunu Forza Horizon 3ün ikinci büyük genişletmesidir.
Forza Horizon 3: The Blizzard Mountain, PC ve XONE için Forza Horizon 3 adlı bir yarış oyununun ilk büyük genişleme paketidir.
PC ve XONE için Forza Horizon 3, Xbox konsolları için geliştirilen popüler motor sporları simülatörü serisinin bir arcade yan ürünü olan Forza Horizon serisinin üçüncü bölümüdür.
Forza Horizon 4, Playground Games tarafından geliştirilen en çok satan açık dünya yarış oyunu serisinin dördüncü bölümüdür.
X360 ve XONE için Forza Horizon 2, Forza Motorsport serisinin devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle