Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

PureSim Baseball 2004 Türkçe yama

06.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz PureSim Baseball 2004. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama Under SEH.

Oyun için türkçe yama metni PureSim Baseball 2004 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: Under SEH
Oyun açıklaması:
PureSim Baseball 2004, küçük bir geliştirme stüdyosu PureSim tarafından yaratılan Amerikan beyzbolunun ekonomik-taktik yöneticisinin başka bir versiyonudur.

İndirme sayısı:
10647
Yayın yılı:
2004





PureSim Baseball 2004 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) PureSim Baseball 2004 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales PureSim Baseball 2004 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama PureSim Baseball 2004 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


PureSim Baseball 2004 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve PureSim Baseball 2004 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Out of the Park Baseball 23, bir beyzbol takımı menajeri rolünü oynamanıza izin veren spor strateji serisinin bir sonraki bölümüdür.
Out of the Park Baseball 22, serinin önceki bölümlerinde olduğu gibi benzer varsayımlara dayanmaktadır.
Out of the Park Baseball 18, Out of the Park Developments stüdyosu tarafından geliştirilen karmaşık beyzbol menajerlik oyunları serisinin bir başka girişidir.
1 satan Beyzbol Franchise geri döndü ve her zamankinden daha büyük ve daha iyi ve sözcüsü Derek Jeter gibi, All-Star Beyzbol 2004 "tüm araçlara" sahip bir oyundur.
High Heat Major League Baseball 2004, sanal beyzbol simülasyonunun başka bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle