Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

High Heat Major League Baseball 2004 Türkçe yama

10.06.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz High Heat Major League Baseball 2004! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: DiViNE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni High Heat Major League Baseball 2004 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: DiViNE
Oyun açıklaması:
High Heat Major League Baseball 2004, sanal beyzbol simülasyonunun başka bir sürümüdür. Oyun sadece bu sporun hevesli meraklılarına değil, aynı zamanda acemileri tamamlamaya da adanmıştır.

İndirme sayısı:
9667
Yayın yılı:
2003





High Heat Major League Baseball 2004 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) High Heat Major League Baseball 2004 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales High Heat Major League Baseball 2004 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama High Heat Major League Baseball 2004 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


High Heat Major League Baseball 2004 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve High Heat Major League Baseball 2004 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bu yepyeni bir top oyunu! Major League Baseball 2K7, gerçek, Yeni Nesil ayrıntılar, tamamen yeni atış mekaniği ve devrim niteliğinde bir sunum sistemi ile saf beyzbol video oyunu deneyimini yeniden
Çığır açan 1 Milyon Dolarlık Perfect Came Challenge geri döndü.
Beyzbol yazın gelişini işaret ediyor ve artık Game Boy Advance in High Heat Major League Baseball 2003te harika Amerikan eğlencesinin tadını çıkarabilirsiniz.
Sammy Sosa High Heat Baseball 2001, 2001 sezonundaki prestijli beyzbol maçlarına katılmamızı sağlayan bir spor oyunudur.
Major League Baseball® 2K8, her büyük video oyun konsolunda bulunan en eksiksiz MLB® deneyimiyle elmasa geri dönüyor.
Yorumlar
Yorum ekle