Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Army of Two Türkçe yama

29.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Army of Two, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir HOODLUM, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Army of Two (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: HOODLUM
Oyun açıklaması:
Electronic Artsa ait Kanadalı bir stüdyo tarafından geliştirilen, PS3 ve X360ta yayınlanan Army of Two, iş birliğine dayalı, üçüncü şahıs perspektifli bir nişancı oyunudur.

İndirme sayısı:
9961
Yayın yılı:
2008





Army of Two oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Army of Two dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Army of Two klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Army of Two ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Army of Two oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Army of Two içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Zombie Army 4: Dead War, Rebellion tarafından geliştirilen ortak bir TPP nişancı oyunudur.
Army Men Advance, popüler seriyi GameBoy Advancee aktarmaya yönelik ilk girişim.
Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2, Sniper Elite serisi ile tanınan Rebellion tarafından geliştirilen üçüncü şahıs nişancı oyunudur.
Army Men: Air Attack 2 (Army Men: Air Attack Blades Revenge olarak da bilinir), prömiyeri 1999da yapılan oyunun resmi devamıdır.
Zombie Army Trilogy, Sniper Elite: Nazi Zombie Army serisinin ilk iki bölümünden oluşan ve üçüncü bir ek kampanyayla tamamlanan bir settir.
Yorumlar
Yorum ekle