Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Zombie Army 4: Dead War Türkçe yama

11.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Zombie Army 4: Dead War! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir HAZE.

Oyun için türkçe yama metni Zombie Army 4: Dead War (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: HAZE
Oyun açıklaması:
Zombie Army 4: Dead War, Rebellion tarafından geliştirilen ortak bir TPP nişancı oyunudur. Bu, Sniper Elitein yan serisinin bir başka bölümü. Olay, 1942nin alternatif bir versiyonunda geçiyor.

İndirme sayısı:
9249
Yayın yılı:
2020





Zombie Army 4: Dead War oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Zombie Army 4: Dead War dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Zombie Army 4: Dead War klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Zombie Army 4: Dead War ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Zombie Army 4: Dead War oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Zombie Army 4: Dead War içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Army Men Advance, popüler seriyi GameBoy Advancee aktarmaya yönelik ilk girişim.
Army of Two: The Devils Cartel, PS3 ve X360 için piyasaya sürüldü, 2008deki 3D, co-op shooter serisinin üçüncü bölümü.
Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2, Sniper Elite serisi ile tanınan Rebellion tarafından geliştirilen üçüncü şahıs nişancı oyunudur.
Zombie Army Trilogy, Sniper Elite: Nazi Zombie Army serisinin ilk iki bölümünden oluşan ve üçüncü bir ek kampanyayla tamamlanan bir settir.
Electronic Artsa ait Kanadalı bir stüdyo tarafından geliştirilen, PS3 ve X360ta yayınlanan Army of Two, iş birliğine dayalı, üçüncü şahıs perspektifli bir nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle