Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Beyond Good & Evil 2 Türkçe yama

22.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Beyond Good & Evil 2. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir DTCG.

Oyun için türkçe yama metni Beyond Good & Evil 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: DTCG
Oyun açıklaması:
20 yılı aşkın bir süredir Michel Ancelin video oyun endüstrisine katkısı, dünya çapındaki oyun topluluğu tarafından övgüyle karşılandı.

İndirme sayısı:
9598
Yayın yılı:
2023





Beyond Good & Evil 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Beyond Good & Evil 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Beyond Good & Evil 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Beyond Good & Evil 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Beyond Good & Evil 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Beyond Good & Evil 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Good Company, oyuncuların mütevazi bir başlangıçtan pazar lideri haline gelene kadar operasyonlarını kontrol ederek kendi teknolojik şirketlerini yönettiği bir ekonomik stratejidir.
Oyun, esas olarak mükemmel Broken Sword macera oyunları serisiyle tanınan Revolution Software ekibi tarafından oluşturuldu.
Tropik Cennet Simülasyonu olan The Good Life, görsel olarak çarpıcı bir 3D tropik ortamda rahat bir yaşam tarzının ruhunu yakalayan bir oyundur.
Beyond Good & Evil HD, Michel Ancel tarafından oluşturulan ikonik gizli aksiyon oyununun (daha önce PC, PlayStation 2, Xbox ve GameCubede yayınlanmıştır) dijital olarak dağıtılmış (Xbox Live Arcade)
Bloody Good Time, çevrimiçi aksiyon oyunlarına yeni bir yaklaşım getiriyor ve hayallerindeki rolü almak için her şeyi yapmaya hazır bir Hollywood oyuncusu olarak oynamanıza izin veriyor.
Yorumlar
Yorum ekle