Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Good Cop Bad Cop Türkçe yama

08.02.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Good Cop Bad Cop. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Good Cop Bad Cop (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: KpTeam
Oyun açıklaması:
Oyun, esas olarak mükemmel Broken Sword macera oyunları serisiyle tanınan Revolution Software ekibi tarafından oluşturuldu. Kahramanı alaycı bir polis olan Ben Kellman, beklenmedik bir şekilde bir cinayet davasındaki şüphelinin 25 yıldan fazla bir süre önce babasının öldürülmesinden sorumlu kişi olduğunu öğreniyor.

İndirme sayısı:
9159
Yayın yılı:
2023





Good Cop Bad Cop oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Good Cop Bad Cop dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Good Cop Bad Cop klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Good Cop Bad Cop ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Good Cop Bad Cop oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Good Cop Bad Cop içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Good Company, oyuncuların mütevazi bir başlangıçtan pazar lideri haline gelene kadar operasyonlarını kontrol ederek kendi teknolojik şirketlerini yönettiği bir ekonomik stratejidir.
20 yılı aşkın bir süredir Michel Ancelin video oyun endüstrisine katkısı, dünya çapındaki oyun topluluğu tarafından övgüyle karşılandı.
Tropik Cennet Simülasyonu olan The Good Life, görsel olarak çarpıcı bir 3D tropik ortamda rahat bir yaşam tarzının ruhunu yakalayan bir oyundur.
Beyond Good & Evil HD, Michel Ancel tarafından oluşturulan ikonik gizli aksiyon oyununun (daha önce PC, PlayStation 2, Xbox ve GameCubede yayınlanmıştır) dijital olarak dağıtılmış (Xbox Live Arcade)
Bloody Good Time, çevrimiçi aksiyon oyunlarına yeni bir yaklaşım getiriyor ve hayallerindeki rolü almak için her şeyi yapmaya hazır bir Hollywood oyuncusu olarak oynamanıza izin veriyor.
Yorumlar
Yorum ekle