Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rail Cargo Simulator Türkçe yama

09.01.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Rail Cargo Simulator. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama HAZE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Rail Cargo Simulator (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: HAZE
Oyun açıklaması:
Bir marşaling sahasının başı olarak, mal trafiğini idare etmekten siz sorumlusunuz. İş akışınızı optimize etmek için farklı lokomotifler ve tümsekler kullanın.

İndirme sayısı:
9299
Yayın yılı:
2010





Rail Cargo Simulator oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rail Cargo Simulator dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rail Cargo Simulator klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rail Cargo Simulator ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rail Cargo Simulator oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rail Cargo Simulator içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bu, Rail tutkunlarının beklediği oyun! Rail Simulator, bir bilgisayarda mümkün olan en gerçekçi tren simülasyonunu sağlar.
Son derece başarılı Rail Simulator için ilk resmi genişleme, Rail Simulator ve ikonik British 08 Shunterın ABD sürümünden Kaliforniya rotasını, ayrıca ekstra vagonları, senaryoları ve daha fazlasını
Heavy Cargo: The Truck Simulator, hızlı çalışan bir nakliye şirketinin çalışanı olmamızı sağlayan bir simülasyon oyunudur.
Train Simulator 2015, 2007den Studio Rail Simulator Developments (veya Dovetail Games) tarafından geliştirilen, Rail Simulator ve RailWorks başlıklarıyla da bilinen serideki başka bir oyundur.
Japon Demiryolu Sim: Kyotoya yolculuk, tren sürüş simülasyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle