Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Japanese Rail Sim: Journey to Kyoto Türkçe yama

06.09.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Japanese Rail Sim: Journey to Kyoto! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Japanese Rail Sim: Journey to Kyoto (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: UNLEASHED
Oyun açıklaması:
Japon Demiryolu Sim: Kyotoya yolculuk, tren sürüş simülasyon oyunudur. Sonic Powered tarafından geliştirildi. Game Mechanicsin Japon Demiryolu Sim: Kyoto Yolculuğu, özellikle turistler arasında, Kyotoda faaliyet gösteren Eizan elektrikli demiryolu hattının elektrik trenleri arasında popüler bir sürücünün rolünü oynuyoruz.

İndirme sayısı:
10806
Yayın yılı:
2015





Japanese Rail Sim: Journey to Kyoto oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Japanese Rail Sim: Journey to Kyoto dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Japanese Rail Sim: Journey to Kyoto klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Japanese Rail Sim: Journey to Kyoto ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Japanese Rail Sim: Journey to Kyoto oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Japanese Rail Sim: Journey to Kyoto içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bu, Rail tutkunlarının beklediği oyun! Rail Simulator, bir bilgisayarda mümkün olan en gerçekçi tren simülasyonunu sağlar.
Son derece başarılı Rail Simulator için ilk resmi genişleme, Rail Simulator ve ikonik British 08 Shunterın ABD sürümünden Kaliforniya rotasını, ayrıca ekstra vagonları, senaryoları ve daha fazlasını
Bir marşaling sahasının başı olarak, mal trafiğini idare etmekten siz sorumlusunuz.
"Japon Teşviki" genişleme paketi, gelişmekte olan gangsterlere yeni karakterler, hikaye, silahlar ve ara sahneler ile yepyeni ve heyecan verici tek oyunculu bir kampanya sunmanın yanı sıra Atlantic
Hakuoki: Kyoto Winds, 19. yüzyıl Japonyasında geçen klasik bir romantik görsel romandır.
Yorumlar
Yorum ekle