Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dogz 4 Türkçe yama

03.02.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Dogz 4. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir BetaMaster, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Dogz 4 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: BetaMaster
Oyun açıklaması:
Dogz 4, Mindscapein sanal yaşamını simüle eden iyi bilinen oyun serisinin devamıdır. Oyunun ana karakterleri, yavru olduğumuzdan beri yetiştirdiğimiz, yaptıkları işleri ve nasıl oynadıklarını etkileyen köpeklerdir.

İndirme sayısı:
8730
Yayın yılı:
1999





Dogz 4 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dogz 4 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dogz 4 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dogz 4 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dogz 4 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dogz 4 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dogz oyununun başarısıyla motive olan Ubisoft şirketi, bu hit oyunun devamını yayınlamaya karar verdi.
PS4, X360 vb. için Madden NFL 16, Electronic Arts tarafından 1988den beri (1989da küçük bir ara vererek) 1993e kadar John Madden Football olarak bilinen Madden NFL serisinin yirmi yedinci tam
Catz ve Dogz sanal Petz ürün serileri dünya çapında 2 milyondan fazla sattı ve sadık Petz sahiplerinden oluşan devasa bir topluluk yarattı.
Petz: Dogz 2, Petz serisindeki bir sonraki oyundur. Tıpkı öncekiler gibi, bu oyun da en genç video oyunları hayranları düşünülerek hazırlandı.
Mayhem Brawler tam bir dövüş oyunu. Oyun, 1990lı yılların kült temsilcilerinden ilham alsa da, aynı zamanda oyuncuların yaptıkları seçimlerle olay örgüsüne etki eden seçimlerle yeni bir soluk
Yorumlar
Yorum ekle