Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Chariot Türkçe yama

18.08.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Chariot. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir WDYL-WTN, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Chariot (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: WDYL-WTN
Oyun açıklaması:
Chariot, tek başına veya bir arkadaşla oynanabilen bir kanepe işbirliği platform oyunudur. Oyuncular, giden kralın tekerlekli tabutunu 5 canlı yeraltı ortamında belirlenen 25 seviyede manevra ederken cesur Prenses veya sadık Nişanlısı rolünü üstlenirler ve majestelerinin hayaleti onlara yolun her adımında aklından bir parça verir.

İndirme sayısı:
8997
Yayın yılı:
2014





Chariot oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Chariot dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Chariot klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Chariot ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Chariot oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Chariot içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fated: The Silent Oath, efsanevi Vikinglerin efsanevi dünyasında geçen, PS4 ve PC için epizodik bir aksiyon macera oyunudur.
Müritler: Liberation, 1999da piyasaya sürülen kült RPG ve sıra tabanlı strateji oyunları serisinin dördüncü bölümüdür.
Fantezi Lineageın ortaçağ dünyasında, cesur bir şövalye, becerikli bir büyücü, kurnaz bir elf veya saygı duyulan bir prens veya prenses olmayı seçin.
Chariot Wars, savaş arabalarını kanlı ve tehlikeli yarışlarda kullandığımız bir yarış oyunudur.
Araba yarışı ve gladyatör dövüşünün klasik temalarını birleştiren ilk ve tek oyun olan Circus Maximus: Chariot Wars, hayatta kalma yarışının ham heyecanını Roma İmparatorluğunun görkemli
Yorumlar
Yorum ekle