Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

IronOne: Republic Crusaders Türkçe yama

09.02.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız IronOne: Republic Crusaders. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni IronOne: Republic Crusaders (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: AGAiN
Oyun açıklaması:
Demir Bir: Cumhuriyet Haçlıları Edo çağının dördüncü binyılında düşman medeniyetler ırklar arası çatışmayı artırıyordu. Tüm galakside barışı gözeten Cumhuriyet yöneticileri, kararlı Birleşik Gezegenler Senatosuna karşı çıktılar.

İndirme sayısı:
10730
Yayın yılı:
2023





IronOne: Republic Crusaders oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) IronOne: Republic Crusaders dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales IronOne: Republic Crusaders klasörüne koyun.

3. Türkçe yama IronOne: Republic Crusaders ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


IronOne: Republic Crusaders oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve IronOne: Republic Crusaders içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Might and Magic kült serisinden kılıç ve büyücülük dünyası, tüm dünyada milyonlarca hayran kazandı.
Star Wars Republic Commando, Star Wars ordusunun seçkin dünyasını keşfetmenize izin veren, kadro tabanlı bir birinci şahıs nişancı oyunudur.
Her şey ortaçağ Avrupasının en karanlık yüzyılında, ileri görüşlü bir Papanın ilk haçlı seferinin alevlerini tutuşturduğu ve rakip ulusları tek bir amaç için birleştirdiği zaman oldu: Kutsal
Star Wars: The Old Republic – Shadow of Revan, popüler Star Wars MMORPGnin ikinci hikaye DLCsidir.
Star Wars: The Old Republic Legacy of the Sith, kült MMO oyunu Star Wars: The Old Republice eklenen bir özellik eklentisidir.
Yorumlar
Yorum ekle