Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Crusaders of Might and Magic Türkçe yama

02.04.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Crusaders of Might and Magic. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir MiRACLE.

Oyun için türkçe yama metni Crusaders of Might and Magic (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: MiRACLE
Oyun açıklaması:
Might and Magic kült serisinden kılıç ve büyücülük dünyası, tüm dünyada milyonlarca hayran kazandı. Ancak, New World Computingin bu kadar çok odaklandığı türe çok fazla ilgi duymayan bazı oyuncular vardı.

İndirme sayısı:
10536
Yayın yılı:
1999





Crusaders of Might and Magic oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Crusaders of Might and Magic dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Crusaders of Might and Magic klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Crusaders of Might and Magic ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Crusaders of Might and Magic oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Crusaders of Might and Magic içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Her şey ortaçağ Avrupasının en karanlık yüzyılında, ileri görüşlü bir Papanın ilk haçlı seferinin alevlerini tutuşturduğu ve rakip ulusları tek bir amaç için birleştirdiği zaman oldu: Kutsal
Demir Bir: Cumhuriyet Haçlıları Edo çağının dördüncü binyılında düşman medeniyetler ırklar arası çatışmayı artırıyordu.
Kanlı bir savaş ve çatışma zamanında, yeni nesil kahramanlar küllerden doğuyor!
Might and Magic Chronicles: Anthology, 1986da New World Computing tarafından başlatılan Might and Magic adlı son derece popüler fantezi RPG serisinden altı oyundan oluşan bir settir.
Magic & Mayhem: The Art of Magic, 1994ün büyük hiti X-Com: UFO Defensein tasarımcısı Jullian Gallopun yarattığı Magic & Mayhemin devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle