Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Apsulov: End of Gods Türkçe yama

17.10.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Apsulov: End of Gods. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DiSTiNCT.

Oyun için türkçe yama metni Apsulov: End of Gods (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: DiSTiNCT
Oyun açıklaması:
Apsulov: End of Gods, portföyünde türle ilgili bir oyun olan Unfordaily: A Northern Hymnin bulunduğu bağımsız İsveç ekibi Angry Demon Studio tarafından geliştirilen, hayatta kalma korku unsurlarına sahip bir aksiyon macera oyunudur.

İndirme sayısı:
9531
Yayın yılı:
2019





Apsulov: End of Gods oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Apsulov: End of Gods dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Apsulov: End of Gods klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Apsulov: End of Gods ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Apsulov: End of Gods oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Apsulov: End of Gods içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gods Eater Burst for PSP, Monster Hunter serisinin popülerliğinden ilham alan macera ve RPG özelliklerine sahip dinamik bir aksiyon oyunudur.
Ash of Gods: Arena, AoG: Redemption çok oyunculu modunun bağımsız bir versiyonudur.
Ash of Gods: Tactics, Ash of Gods: Redemptionın önceki bölümü olan RPG unsurlarına sahip 2B sıra tabanlı bir fantezi strateji oyunudur.
Gods Remastered, The Bitmap Brothers tarafından geliştirilen 1991 aksiyon platform oyununun yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür.
Prey for the Gods, hayatta kalma özelliklerine sahip üçüncü şahıs perspektifli bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle