Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Praey for the Gods Türkçe yama

21.11.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Praey for the Gods. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama DEFJAM sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Praey for the Gods (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: DEFJAM
Oyun açıklaması:
Prey for the Gods, hayatta kalma özelliklerine sahip üçüncü şahıs perspektifli bir aksiyon oyunudur. PlayStation 2de yayınlanan kült oyunlardan biri olan Shadow of the Colossusun (2005) manevi halefidir.

İndirme sayısı:
8192
Yayın yılı:
2021





Praey for the Gods oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Praey for the Gods dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Praey for the Gods klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Praey for the Gods ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Praey for the Gods oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Praey for the Gods içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gods Eater Burst for PSP, Monster Hunter serisinin popülerliğinden ilham alan macera ve RPG özelliklerine sahip dinamik bir aksiyon oyunudur.
Ash of Gods: Arena, AoG: Redemption çok oyunculu modunun bağımsız bir versiyonudur.
Ash of Gods: Tactics, Ash of Gods: Redemptionın önceki bölümü olan RPG unsurlarına sahip 2B sıra tabanlı bir fantezi strateji oyunudur.
Gods Will Fall, bizi Kelt inançlarından ilham alan fantastik bir diyara yolculuğa çıkaran bir aksiyon oyunudur.
Gods & Generals, aynı başlık altındaki bir filme dayanan genişletilmiş bir birinci şahıs nişancı (aksiyon/FPS oyunu) oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle