Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NBA Live 06 Türkçe yama

01.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız NBA Live 06. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni NBA Live 06 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: SKiD ROW
Oyun açıklaması:
NBA LIVE 06 ile en eksiksiz basketbol deneyiminin duygu ve yoğunluğunu PCnizde hissedin. Bu yıl, puanınızı almak ve takım arkadaşlarınız geçişinizi bekleyen koridorlarda koşarken anında hızlı mola pasları vermek size kalmış.

İndirme sayısı:
10561
Yayın yılı:
2005





NBA Live 06 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NBA Live 06 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NBA Live 06 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NBA Live 06 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NBA Live 06 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NBA Live 06 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Live A Live, orijinal olarak 1994 yılında 16-bit Super Nintendo Entertainment System (SNES) konsolu için piyasaya sürülen ve hiçbir zaman resmi İngilizce versiyonu olmayan klasik Japon RPGsinin
NBA Live 98, bizi sanal basketbol dünyasına götürüyor. Oyunun aksiyonu, dünya NBAdeki en iyi profesyonel basketbol liginin kortlarında gerçekleşir.
NBA LIVE 2004 ile oyununuzu hızlandırın. Yepyeni 10 Kişilik Serbest Stil, özgün oynanış ve çarpıcı grafiklerle NBA LIVE 2004, kusursuz basketbol deneyimi sunuyor.
AFL Live 2003ün yayınlanmasından bir yıl sonra, Acclaim serinin ikinci bölümünü yayınlamaya karar verdi.
NBA Live 19, EA Sportsun bir zamanlar çok popüler olan basketbol simülatörü serisinin bir sonraki bölümü.
Yorumlar
Yorum ekle