Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gaucho and the Grassland Türkçe yama

17.11.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Gaucho and the Grassland. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Gaucho and the Grassland (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: DimitarSerg
Oyun açıklaması:
Gaucho ve otlak, Güney Amerika sığır çobanlarının kültürüne daha yakından baktığımız bir çiftlik sim. IIN ve Outland Rapture gibi başlıklar üzerindeki çalışmalarıyla da bilinen bir stüdyo olan Epopeia Games tarafından geliştirildi ve yayınlandı.

İndirme sayısı:
10052
Yayın yılı:
2023





Gaucho and the Grassland oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gaucho and the Grassland dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gaucho and the Grassland klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gaucho and the Grassland ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gaucho and the Grassland oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gaucho and the Grassland içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Rapture Rejects on PC, Battle Royale formülünü kullanan kıyamet sonrası bir dünyada geçen iki boyutlu bir çevrimiçi aksiyon oyunudur.
Ashfall, Legendary Star Studio tarafından geliştirilen serpintiden ilham alan bir hayatta kalma MMORPG atıcısıdır.
Outland, bu türe özgü aksiyon öğelerini bulmaca oyun mekanikleriyle birleştiren bir platform oyunudur.
Hearthstone: Ashes of Outland, popüler strateji oyunları ve MMORPG World of Warcraft serileriyle tanınan bir evrende geçen Hearthstone kart oyununa bir başka eklentidir.
Tokyo 42, PC, PS4 ve XONE için izometrik bir aksiyon oyunudur. Proje SMAC Games tarafından geliştirildi ve Frozen Synapse ve Frozen Cortex gibi oyunların arkasındaki stüdyo olan Mode 7 tarafından
Yorumlar
Yorum ekle