Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ashfall Türkçe yama

02.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Ashfall. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir AURA.

Oyun için türkçe yama metni Ashfall (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: AURA
Oyun açıklaması:
Ashfall, Legendary Star Studio tarafından geliştirilen serpintiden ilham alan bir hayatta kalma MMORPG atıcısıdır. Naraka: BladePoint gibi başlıklar için bilinen Çinli bir şirket olan Netease Games tarafından yayınlandı, Dead Ilight Mobile veya LifeRebr.

İndirme sayısı:
8380
Yayın yılı:
2023





Ashfall oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ashfall dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ashfall klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ashfall ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ashfall oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ashfall içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dead Space, Visceral Games stüdyosu tarafından geliştirilen kült hayatta kalma korku TPP aksiyon oyununun yeniden çevrimidir.
Dead Sea, DayZ ve Monster Hunter serisi gibi oyunlardan ilham alan korku ve macera oyunlarının özelliklerine sahip bir sandbox hayatta kalma oyunudur.
PC için Mobile Empire, Çinli bir stüdyo Shanghai huan zhen Info Tech tarafından geliştirilen bir ekonomik strateji oyunudur.
Naraka: Bladepoint, yakın dövüşe odaklanan ve tanınmış Ubisoft yapımı For Honora benzeyen çevrimiçi bir aksiyon oyunudur.
Dead by Daylight Mobile, PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switchten bilinen 2016 çevrimiçi aksiyon oyununun mobil versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle