Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tokyo Babel Türkçe yama

16.12.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Tokyo Babel. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: LnDL, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Tokyo Babel (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: LnDL
Oyun açıklaması:
Tokyo Babel klasik bir görsel romandır. Oyun pervane stüdyosu tarafından geliştirildi ve MangaGamer tarafından yayınlandı. PlotTokyo Babel, diğerlerinin yanı sıra Hıristiyan inançlarından ve Sümer mitolojisinden alınan unsurlarla bizi evrende bir yolculuğa çıkarıyor.

İndirme sayısı:
10746
Yayın yılı:
2016





Tokyo Babel oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tokyo Babel dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tokyo Babel klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tokyo Babel ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tokyo Babel oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tokyo Babel içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ghostwire: Tokyo Prelude, Ghostwire: Tokyo oyununun ön bölümü olan ücretsiz bir görsel romandır.
Babel Rising™, bir Tanrı olarak oynamanıza ve güçlerinizi insanların Babil kulesini inşa etmesini engellemek için kullanmanıza izin verir.
Operation Babel: PC ve PSV için New Tokyo Legacy, günümüz Tokyosunun alternatif bir versiyonunda geçen klasik bir zindan paletli RPG oyunudur.
Babelin rehber kitabı, ana mekaniği "kelebek etkisi" olarak adlandırılan bir macera oyunudur.
PC, PS4 ve PSV için Tokyo Xanadu, bir Japon aksiyon rol yapma oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle