Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

A Guidebook of Babel Türkçe yama

05.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz A Guidebook of Babel. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama LUCiD.

Oyun için türkçe yama metni A Guidebook of Babel (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: LUCiD
Oyun açıklaması:
Babelin rehber kitabı, ana mekaniği "kelebek etkisi" olarak adlandırılan bir macera oyunudur. Indie Studio Starrystarry tarafından geliştirildi ve ilk projesi.

İndirme sayısı:
10413
Yayın yılı:
2023





A Guidebook of Babel oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) A Guidebook of Babel dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales A Guidebook of Babel klasörüne koyun.

3. Türkçe yama A Guidebook of Babel ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


A Guidebook of Babel oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve A Guidebook of Babel içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Decarnation psikolojik bir korku macerası oyunudur. Indie Studio Atelier QDB tarafından geliştirildi ve Shiro Games (Shiro Unlimited) tarafından yayınlandı.
Babel Rising™, bir Tanrı olarak oynamanıza ve güçlerinizi insanların Babil kulesini inşa etmesini engellemek için kullanmanıza izin verir.
Operation Babel: PC ve PSV için New Tokyo Legacy, günümüz Tokyosunun alternatif bir versiyonunda geçen klasik bir zindan paletli RPG oyunudur.
Lucid, bağımsız Norveç stüdyosu Blackbook tarafından geliştirilen ve Firewatch, The Longest Journey veya Age of Conan: Hyborian Adventures gibi isimlerle tanınan insanlardan oluşan bir macera
Tokyo Babel klasik bir görsel romandır. Oyun pervane stüdyosu tarafından geliştirildi ve MangaGamer tarafından yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle