Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bomberman Ultra Türkçe yama

28.12.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Bomberman Ultra, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Bomberman Ultra (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: MAZE
Oyun açıklaması:
Bomberman Ultra, diziyi son birkaç on yılda ünlü yapan tüm klasik oyun öğelerini içerir. Güçlendirmeler her zamanki gibi eğlenceli ve rakiplerinize hükmetmek için faydalı oluyor.

İndirme sayısı:
9572
Yayın yılı:
2009





Bomberman Ultra oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bomberman Ultra dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bomberman Ultra klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bomberman Ultra ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bomberman Ultra oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bomberman Ultra içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Nintendo Wi-Fi Bağlantısı üzerinden 8 oyuncu yerel ve çevrimiçi çok oyunculu klasik Bomberman çok oyunculu deneyimini yaşayın.
Adalet Bakanlığının yardımınıza ihtiyacı var! Sadece “Adalet Departmanı” olarak bilinen organizasyondan çalınan bilimsel verileri aramak için Bomberman dünyalarında arama yapan Cheerful Whitea
Bomberman, oyuncuların ızgara benzeri bir seviyede koştuğu, bombalar yerleştirdiği ve bomba patlamalarıyla diğer oyuncuları yakalamaya çalıştığı, herkes için eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
Çünkü sen istedin! Bomberman CANLI yayına geçti! Tamamen yeni "Bomberman Live", seveceğiniz bir oyun yapmak için geçmiş Bomberman oyunlarının en iyi kısımlarını alarak Xbox LIVE® Arcade için özel
Bomberman, gelecek nesil için yeni bir görünüm ve yeni bir tavırla yeniden doğuyor.
Yorumlar
Yorum ekle