Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

MLB: The Show 19 Türkçe yama

14.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız MLB: The Show 19. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir DiViNE.

Oyun için türkçe yama metni MLB: The Show 19 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: DiViNE
Oyun açıklaması:
Popüler MLBnin bir başka bölümü: The Show beyzbol simülatörü serisi 2005te başladı. Seri, bu spordaki en önemli lig olan American Major League Baseball tarafından lisanslandı.

İndirme sayısı:
9773
Yayın yılı:
2019





MLB: The Show 19 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) MLB: The Show 19 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales MLB: The Show 19 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama MLB: The Show 19 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


MLB: The Show 19 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve MLB: The Show 19 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
MLB 15: The Show, popüler beyzbol serisinin en popüler ve en önemli Beyzbol Ligi anlarını video oyunu ortamına çeviren onuncu bölümüdür.
The Show All-Stara hoş geldiniz. En çok satan ve en yüksek puan alan beyzbol serisi, sizi büyük anların canlandığı emsalsiz bir beyzbol deneyimine sürükleyen MLB The Showda geri döndü.
MLB: The Show 20, 2005te çıkan döngünün bir sonraki bölümüdür.
MLB: PS3 ve PS4 için The Show 16, Major Baseball Leagueden profesyonel beyzbol oyuncularının deneyimini yeniden yaratmayı amaçlayan MLB: The Show serisinin bir başka bölümüdür.
MLB: The Show serisi, 2005 yılında, ilk bölümü PlayStation 2de yayınlanarak oluşturuldu.
Yorumlar
Yorum ekle