Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

MLB 15: The Show Türkçe yama

26.01.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız MLB 15: The Show. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama SST sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni MLB 15: The Show (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: SST
Oyun açıklaması:
MLB 15: The Show, popüler beyzbol serisinin en popüler ve en önemli Beyzbol Ligi anlarını video oyunu ortamına çeviren onuncu bölümüdür. Oyun, San Diegoda bulunan dahili bir Sony Computer Entertainment stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8768
Yayın yılı:
2015





MLB 15: The Show oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) MLB 15: The Show dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales MLB 15: The Show klasörüne koyun.

3. Türkçe yama MLB 15: The Show ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


MLB 15: The Show oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve MLB 15: The Show içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Show All-Stara hoş geldiniz. En çok satan ve en yüksek puan alan beyzbol serisi, sizi büyük anların canlandığı emsalsiz bir beyzbol deneyimine sürükleyen MLB The Showda geri döndü.
MLB: The Show 20, 2005te çıkan döngünün bir sonraki bölümüdür.
MLB: PS3 ve PS4 için The Show 16, Major Baseball Leagueden profesyonel beyzbol oyuncularının deneyimini yeniden yaratmayı amaçlayan MLB: The Show serisinin bir başka bölümüdür.
Popüler MLBnin bir başka bölümü: The Show beyzbol simülatörü serisi 2005te başladı.
MLB: The Show serisi, 2005 yılında, ilk bölümü PlayStation 2de yayınlanarak oluşturuldu.
Yorumlar
Yorum ekle