Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Xeodrifter Türkçe yama

12.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Xeodrifter, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir DimitarSerg, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Xeodrifter (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: DimitarSerg
Oyun açıklaması:
Xeodrifter, Metroidvania adlı bir alt türe ait, platform unsurlarına sahip bir 2D macera ve arcade oyunudur. Oyun, 2013 yılında PC ve konsollarda piyasaya sürülen popüler Mutant Mudds Deluxe platform oyunundan sorumlu bağımsız bir Amerikan stüdyosu olan Renegade Kid tarafından yaratıldı.

İndirme sayısı:
10755
Yayın yılı:
2014





Xeodrifter oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Xeodrifter dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Xeodrifter klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Xeodrifter ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Xeodrifter oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Xeodrifter içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için Mutant Futbol Ligi, Amerikan futbolunun bir parodisi olan bir disiplini tasvir eden bir arcade spor oyunudur.
3DS ve WiiU için Mutant Mudds Super Challenge, Renegade Kids tarafından geliştirilen ve 2012de Nintendo 3DSde ve daha sonra Wii U, PlayStation 3 ve PS Vitada piyasaya sürülen retro 2D platform oyunu
Scarf, Uprising Studios adlı bağımsız bir İspanyol ekibi tarafından geliştirilen macera unsurlarına sahip bir platform oyunudur.
The Fall: Mutant City, 2004te piyasaya sürülen The Fall: Last Days of Gaia cRPGsinden bilinen kıyamet sonrası bir vizyonda geçen klasik bir macera oyunudur.
PC, XONE vb. için piyasaya sürülen Elliot Quest, 1987den itibaren kült Zelda II: The Adventure of Linkin manevi halefi olarak tanımlanan RPG unsurlarına sahip eski tarz bir 2D platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle