Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mushroom Wars Türkçe yama

08.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Mushroom Wars, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Mushroom Wars (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: METROiD
Oyun açıklaması:
PC, AND vb. için Mushroom Wars, hem PCler hem de konsollar için geliştirilmiş birçok basit oyun için popüler olan deneyimli, Amerikan-Rus bir ekip olan Creat Studios tarafından oluşturulan eğlenceli bir gerçek zamanlı strateji oyunudur.

İndirme sayısı:
8579
Yayın yılı:
2009





Mushroom Wars oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mushroom Wars dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mushroom Wars klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mushroom Wars ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mushroom Wars oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mushroom Wars içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Phungorianın kutsal mantarı çalındı, Büyükbaba Goodmate idam edilecek ve işler pek iyi görünmüyor.
Tribal Wars 2, bir tarayıcı MMO strateji oyunudur ve Tribal Wars – Inno Games stüdyosunun prodüksiyonunun devamıdır.
Star Wars: The Clone Wars, oyuncuların Cumhuriyet ve Konfederasyon arasındaki çatışmada yer aldığı yeni Star Wars üçlemesinin ikinci bölümünün galasına eşlik etmek üzere piyasaya sürülen PS2, GCN ve
AND ve iOSta yayınlanan Mushroom Wars: Space!, Zillion Whales stüdyosu tarafından oluşturulan gerçek zamanlı bir stratejidir.
Star Wars® The Clone Wars™: Republic Heroes™, genç ve yaşlı Star Wars hayranlarının Klon Savaşlarının kapsamlı galaktik maceralarını yaşamalarına izin veriyor.
Yorumlar
Yorum ekle