Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gilbert Goodmate and the Mushroom of Phungoria Türkçe yama

19.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Gilbert Goodmate and the Mushroom of Phungoria. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Gilbert Goodmate and the Mushroom of Phungoria (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: CFF
Oyun açıklaması:
Phungorianın kutsal mantarı çalındı, Büyükbaba Goodmate idam edilecek ve işler pek iyi görünmüyor. Hırsızı yakala, çalınan mantarı geri al ve büyükbabanı kurtar.

İndirme sayısı:
8887
Yayın yılı:
2001





Gilbert Goodmate and the Mushroom of Phungoria oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gilbert Goodmate and the Mushroom of Phungoria dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gilbert Goodmate and the Mushroom of Phungoria klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gilbert Goodmate and the Mushroom of Phungoria ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gilbert Goodmate and the Mushroom of Phungoria oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gilbert Goodmate and the Mushroom of Phungoria içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Lara Durand liderliğindeki Çalınan Sanat Eserlerini Geri Kazanma Ofisi her zamankinden daha iyi durumda.
Kart Yarışında Yeni Bir Boyut Hayranların favorisi Mario Kart™ serisinin en yeni bölümü, Mushroom Kingdom yarış eğlencesini muhteşem 3Dye getiriyor.
PC, AND vb. için Mushroom Wars, hem PCler hem de konsollar için geliştirilmiş birçok basit oyun için popüler olan deneyimli, Amerikan-Rus bir ekip olan Creat Studios tarafından oluşturulan eğlenceli
AND ve iOSta yayınlanan Mushroom Wars: Space!, Zillion Whales stüdyosu tarafından oluşturulan gerçek zamanlı bir stratejidir.
Mario Portatif Tenis Eğlencesini 3D Olarak Sunuyor Mario Tennis Openda Mario ve Mushroom Kingdom arkadaşları, tekler ve çiftler maçlarından beceri geliştirme Özel Oyunlara ve çevrimiçi oyunlara kadar
Yorumlar
Yorum ekle