Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Clubhouse Games Türkçe yama

19.05.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Clubhouse Games. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama DELiGHT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Clubhouse Games (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: DELiGHT
Oyun açıklaması:
Oyun gecesi ve herkes davetli. 20den fazla klasik tahta, kart ve parti oyununu tek başınıza, arkadaşlarınızla veya Nintendo Wi-Fi Bağlantısı üzerinden oynayın.

İndirme sayısı:
9791
Yayın yılı:
2006





Clubhouse Games oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Clubhouse Games dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Clubhouse Games klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Clubhouse Games ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Clubhouse Games oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Clubhouse Games içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hoyle Puzzle and Board Games 2012, Encore Software stüdyosunun geleneksel tahta ve mantık oyunları hayranlarına hitap eden bir üretimidir.
Spyglass Board Games, Satranç, Dama, Mancala ve Reversi gibi klasik tahta oyunlarına yeni ve eğlenceli bir bakış sunuyor.
50 Classic Games 3D, Alman geliştirici stüdyosu Cerasus Medianın Nintendo 3DS konsolunda en sevdikleri geleneksel kart, masa veya atari oyunlarına erişmek isteyen oyunculara yönelik bir ürünüdür.
Gravity Games Bike: Street Vert Dirt, 21 yetenekli sürücü, 10 kapsamlı parkur ve 1.
The Games: Summer Challenge, varsayımsal Yaz Olimpiyatları kapsamında çeşitli disiplinler sunan Accolade için MindSpan stüdyosu tarafından hazırlanan ikinci spor oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle