Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Guest Türkçe yama

19.06.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik The Guest. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir GEAR.

Oyun için türkçe yama metni The Guest (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: GEAR
Oyun açıklaması:
Misafir, PC tabanlı bir FPP macerasıdır. Cooking Time mobil bulmaca oyunuyla tanınan İspanyol Team Gotham stüdyosu tarafından geliştirildi. HikayeOyunun aksiyonu geçen yüzyılın 80lerinde kuruldu.

İndirme sayısı:
9217
Yayın yılı:
2016





The Guest oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Guest dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Guest klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Guest ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Guest oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Guest içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The 7th Guest, 1993 yılında yayınlanan Amerikan stüdyosu Trilobyteın ünlü macera oyunudur.
The 7th Guest: 25th Anniversary Edition, Amerikan stüdyosu Trilobyte tarafından yaratılan ve 1993te yayınlanan tanınmış bir macera oyununun bir başka remasterıdır.
7. Konuk 3, 1993 yılında yayınlanan 7. Konuk ve 11. Saati de içeren macera serisinin üçüncü bölümüdür.
Shivers II, Myst veya The 7th Guest gibi oyunlara atıfta bulunan, 1995 yılında piyasaya sürülen Sierra macera oyununun bir devamıdır.
Jason Stathamlı Sniper X, James Bond: World of Espionage veya Katy Perry Pop gibi isimlerle tanınan Glu Mobiledan başka bir oyun.
Yorumlar
Yorum ekle