Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Shivers Two: Harvest of Souls Türkçe yama

11.01.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Shivers Two: Harvest of Souls. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama DiSTiNCT.

Oyun için türkçe yama metni Shivers Two: Harvest of Souls (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: DiSTiNCT
Oyun açıklaması:
Shivers II, Myst veya The 7th Guest gibi oyunlara atıfta bulunan, 1995 yılında piyasaya sürülen Sierra macera oyununun bir devamıdır. İkinci kez, korku iklimlerine gömülü klasik bir tıkla ve tıkla yapımıyla uğraşıyoruz.

İndirme sayısı:
8523
Yayın yılı:
1997





Shivers Two: Harvest of Souls oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Shivers Two: Harvest of Souls dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Shivers Two: Harvest of Souls klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Shivers Two: Harvest of Souls ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Shivers Two: Harvest of Souls oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Shivers Two: Harvest of Souls içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Puzzle de Harvest Moon, çok popüler olan ve elbette Natsume tarafından yayınlanan bir dizi ürünün bir başka temsilcisidir.
Dark Souls: Remastered, 2011in Dark Souls oyununun geliştirilmiş bir sürümüdür.
Eldest Souls, oynanışı FromSoftwareın popüler Dark Souls serisine atıfta bulunan iki boyutlu bir RPGdir.
Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Mart 2014te piyasaya sürülen Dark Souls II oyununun geliştirilmiş bir sürümüdür.
Shivers, bu tür bir yapım Sierra On-Line stüdyosunda uzmanlar tarafından yaratılmış, korku temelli bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle